ГоловнаСуспільствоВійна

За добу бойовики 65 разів обстріляли позиції військових на Донбасі

Бійці АТО були змушені 12 разів відкривати вогонь у відповідь

За добу бойовики 65 разів обстріляли позиції військових на Донбасі
Фото: Макс Левин

За минулу добу бойовики 65 разів обстріляли позиції бійців антитерористичної операції на Донбасі, що лише на 12 обстрілів менше в порівнянні з вчорашнім днем.

Про це повідомляє прес-центр АТО в Фейсбуці.

Використовуючи заборонену Мінськими домовленостями зброю, продовжують застосовувати при обстрілі 120- і 82-міліметрові міномети - по одному разу.

"Посилюючи мінометний вогонь, сепаратисти також використовують практично весь арсенал стрілецької зброї", - наголошується в повідомленні.

На Донецькому напрямку бойовики з гранатометів, великокаліберних кулеметів і протитанкових ракетних комплексів обстрілювали опорні пункти бійців у Пісках, Луганському, Новгородському, а також в районі шахти Бутовка.

На Маріупольському напрямку ворог неодноразово відкривав вогонь у бік Новотроїцького та Мар'їнки, а на Луганському напрямку - в бік Новозванівки, Богуславського і Степного.

"Щоб утримати противника, наші бійці були змушені 12 разів відкривати вогонь у відповідь, але виключно зі стрілецької зброї або гранатометів, не порушуючи Мінських домовленостей", - наголосили в штабі.

Нагадаємо, в результаті обстрілу Зайцевого загинув військовий, ще троє бійців отримали поранення. Також п'ятеро бійців були поранені в районі Авдіївки.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram