ГоловнаПолітика

Профільний комітет рекомендував розірвати дипвідносини з РФ

Рішення прийнято голосами Ігоря Гузя, Бориса Тарасюка, Віктора Вовка та Володимира Ар'єва.

Профільний комітет рекомендував розірвати дипвідносини з РФ
Фото: volyanarodu.com.ua

Комітет Верховної Ради у закордонних справах рекомендував затвердити проект постанови про розрив дипломатичних відносин із Російською Федерацією.

Про це в Фейсбуці повідомив співавтор документа Володимир Парасюк.

За його словами, це рішення підтримали нардепи Ігор Гузь ("Народний фронт"), Борис Тарасюк ("Батьківщина"), Віктор Вовк (Радикальна партія) і Володимир Ар'єв ("Блок Петра Порошенка"). Ганна Гопко (позафракційна) та Іванна Климпуш-Цинцадзе (БПП) утрималися, а Ірина Луценко (БПП) голосувала проти.

Після того, як рішення було прийнято, Ар'єв спробував відкликати свій голос, але через процедурні моменти зробити це йому не вдалося.

Нагадаємо, 15 березня нардепи Оксана Корчинська, Юрій-Богдан Шухевич (обидва - фракція Радикальної партії Олега Ляшка), Олег Петренко (Блок Петра Порошенка) і Володимир Парасюк (позафракційний) внесли до парламенту проект постанови №4221 про розрив дипломатичних відносин із Росією.

Законодавчі акти обов'язково розглядаються в комітетах перед голосуванням у сесійній залі. Комітети рекомендують або прийняти, або відхилити законопроекти.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram