ГоловнаПолітика

Грановський розповів, чому йому не цікава посада Філатова

Нардеп запевняє, що відмовиться, якщо відповідна пропозиція надійде

Грановський розповів, чому йому не цікава посада Філатова
Фото: Макс Требухов

Народний депутат, соратник Ігоря Кононенка Олександр Грановський заявляє, що з високою часткою ймовірності відмовиться від пропозиції зайняти посаду заступника голови Адміністрації президента з політико-правових питань, яку зараз обіймає Олексій Філатов.

Про це він розповів в інтерв'ю Соні Кошкіній.

"У разі якщо мені зроблять таку офіційну пропозицію, я - з дуже високою імовірністю - відмовлюся. Робота, якою займається Олексій, досить непроста. Треба віддати йому належне - він працює скрупульозно, професійно, честь йому і хвала. Ночує в адміністрації, в прямому сенсі слова. У цій посаді дуже багато складових. І академічна, і практична, і договірна - домовлятися з фракціями про ухвалення того чи іншого законопроекту. Це дуже важко", - зазначив Грановський.

"Робота складна, дуже академічна. Вимагає максимальної віддачі і постійного проведення часу в адміністрації. А враховуючи, що Президент - людина дуже неоднозначна, складно влаштована, думаю, така робота висмоктує всі соки", - додав також він.

При цьому Грановський не бачить у собі "величезного інтересу" до такої роботи, щоб "інвестувати весь свій час, можливості та емоції, енергію в таку роботу".

Докладніше читайте в повному тексті інтерв'ю "Олександр Грановський: «Коли Кононенка звинувачують у корупції, Президент тут ні при чому»"

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram