ГоловнаПолітика

Чепинога оголосив про вихід з "ублюдочної" фракції БПП

Депутат вирішив підтримати Фірсова і Томенка.

Чепинога оголосив про вихід з "ублюдочної" фракції БПП
Виталий Чепинога
Фото: solydarnist.org

Депутат Верховної Ради Віталій Чепинога вирішив вийти з фракції Блоку Петра Порошенка на знак протесту проти спроб партії забрати мандати у Єгора Фірсова і Миколи Томенка.

Про це він повідомив у фейсбуці.

"Думаю, треба якось підтримать морально Фірсова і Миколу... А як?... - Короче, офіційно завляю про вихід з фракції БПП як ублюдочної, тупої структури, вплоть до лішенія мандата (ізрядно напуган)... досвідання леді енд джетльмен. ...Спасібо за вніманіє", - написав він.

Чепинога був №56 у виборчому списку БПП.

Нагадаємо, в п'ятницю, 25 березня, на закритому з'їзді БПП було прийнято рішення про позбавлення мандата депутатів Фірсова і Томенка, які покинули фракцію. Рішення ухвалили більшістю делегатів перед закриттям з'їзду.

БПП керувався статтею 81 Конституції, яка передбачає дострокове припинення повноважень народного депутата України у разі невходження депутата, обраного від певної політичної партії, до складу її фракції або виходу зі складу такої фракції.

Микола Томенко вирішив вийти з фракції 25 грудня 2015 року після прийняття Радою державного бюджету на нічному засіданні. Єгор Фірсов оголосив про вихід 8 лютого після скандалу навколо відставки міністра економічного розвитку і торгівлі Айвараса Абромавичуса.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram