ГоловнаПолітика

Двом співробітникам Генінспекції ГПУ вручили повідомлення про звільнення, - Генеральна інспекція ГПУ

Заступник генпрокурора заявив, що мета генпрокурора знести з поверхні землі Генінспекцію

Двом співробітникам Генінспекції ГПУ вручили повідомлення про звільнення, - Генеральна інспекція ГПУ
Фото: 24tv.ua

Заступник Генерального прокурора України, прокурор Одеської області Давід Сакварелідзе повідомив, що двом співробітникам Генеральної інспекції ГПУ вручили повідомлення про звільнення.

"Широкомасштабний наступ на нашу команду і мета Генпрокурора знести з поверхні землі Генінспекцію в прогресі. Сьогодні вже двом нашим співробітникам вручили повідомлення про звільнення!", - написав Сакварелідзе на своїй сторінці в Facebook.

Нагадаємо, Генпрокуратура перевірить, чи не були розкрадені виділені США кошти на роботу заступника генпрокурора Давіда Сакварелідзе щодо реформування органів прокуратури. У лютому близько 50-ти народних депутатів України з різних фракцій, в тому числі з фракції БПП, підписали лист-звернення до Сенату США, в якому висловили стурбованість щодо використання грошей, виділених Штатами на реформування органів прокуратури України. У зверненні стверджувалося, що 200 тисяч доларів для проведення кадрових конкурсів, зокрема, розробки спеціальних тестів для реформування прокуратури, на рахунок Генпрокуратури України не надійшли.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram