ГоловнаСуспільствоВійна

Під Новотроїцьким бійці 72-ї бригади відбили атаку бойовиків

Бій тривав близько півгодини

Під Новотроїцьким бійці 72-ї бригади відбили атаку бойовиків
Фото: Макс Левин

У районі населеного пункту Новотроїцьке Донецької області військові 72-ї бригади відбили атаку бойовиків.

"Буквально 40 хвилин тому біля населеного пункту Новотроїцьке проросійські бойовики під'їхали на КамАЗі до позицій 72-ї бригади на відстань до 1 кілометра. З нього вийшли близько 30 чоловік піхоти, спішилися і  вишикувались у бойовому порядку та пішли штурмом на наш опорний пункт. Наші бійці відкрили вогонь на ураження, як результат  - підбитий КамАЗ, а з поля лунають стогони і крик поранених", - йдеться на сторінці 72-ї бригади в Фейсбуці.

У прес-службі бригади LB.ua уточнили, що бій тривав близько півгодини. Сепаратисти намагалися атакувати українських бійців спочатку зі стрілецької зброї, а потім - застосували автоматичні (АГС) і станкові протитанкові гранатомети (СПГ).

Поранених і вбитих серед бійців 72-ї бригади, на щастя, немає. Бойовики зазнали втрат, але їх точну кількість поки що з'ясувати не можливо.

Фото: Прес-служба 72-ї бригади

Ті, що бажають допомогти військовим у зоні АТО - артилеристам двадцять п'ятої ВДВ бригади і зведеному батальйону морської піхоти, можуть переводити гроші на PayPal: [email protected] (призначення: personal. For 25 brygada).

Нагадаємо, ввечері у вівторок в промисловій зоні Авдіївки бойовики активізували бойові дії.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram