ГоловнаСвіт

У Німеччині затримано підозрюваних у причетності до терактів у Брюсселі

Невідомий через Інтернет повідомив правоохоронців про запланований теракт, вказавши на косовських албанців

У Німеччині затримано підозрюваних у причетності до терактів у Брюсселі

У німецькій Баварії затримано трьох підозрюваних у можливій причетності до терактів 22 березня в Брюсселі.

Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на телеканал N-TV.

"Поліція затримала на шосе Мюнхен-Зальцбург трьох жителів Косова, які можуть мати зв'язок з терористичною мережею", - повідомляє ЗМІ з посиланням на прес-секретаря баварського земельного управління кримінальної поліції.

Підозрювані приїхали з Брюсселя у зареєстрованому в Бельгії автомобілі. Доказів їхнього зв'язку з терактами в Брюсселі, втім, поки що немає, наголосив прес-секретар.

Слідство розпочато "за підозрою в підготовці серйозного правопорушення проти держави".

Згідно з інформацією Баварського радіо, увагу поліції на цих осіб звернув якийсь невідомий, який написав про це правоохоронцям на їхню адресу в Інтернеті. У своєму повідомленні, надісланому 21 березня ввечері, він сповістив баварську поліцію про заплановану терористичну атаку і вказав дані двох косовських албанців, які подорожують у Mercedes сріблястого кольору.

Нагадаємо, у вівторок, 22 березня, в Брюсселі прогриміли відразу три вибухи. За даними пожежної служби Брюсселя, загалом у результаті терактів постраждали 212 осіб. З них 30 отримали критичні опіки або поранення, 96 серйозно поранені, ще 86 отримали легкі поранення і поранення середньої тяжкості.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram