ГоловнаСвіт

Обама знявся в кубинському комедійному скетч-шоу

Сьогодні президент США починає історичний візит на Кубу

Обама знявся в кубинському комедійному скетч-шоу
Фото: EPA/UPG

Президент США Барак Обама взяв участь у зйомках комедійного скетч-шоу з популярним кубинським комедійним актором Луїсом Сільвою.

Ролик опубліковано на сторінці посольства США на Кубі в Facebook.

Сценка починається з того, що герой Сільви старий Панфіло дзвонить на метеорологічну станцію "Касабланка", щоб отримати інформацію про погоду на час бейсбольного матчу між американською і кубинською командами. Однак замість цього він потрапляє в Білий дім, де йому відповідає Обама.

Президент США вітає його на кубинському "жаргоні". Вони починають дружньо спілкуватися, обговорюючи майбутній візит американського лідера на Кубу. "З нетерпінням чекаю візиту. Американський і кубинський народи - друзі", - говорить Обама.

Кубинець, своєю чергою, попереджає президента, щоб той не брав із собою багато речей, інакше він "ризикує застрягти на митниці". Він також пропонує підвезти Обаму з аеропорту на американському "Шевроле" 1958 року випуску і зупинитися на нічліг у нього вдома, для чого готовий поступитися "половиною свого ліжка".

Панфіло кличе Обаму "пограти в доміно і попити пиво" і вибачається, що не може організувати гостеві масштабну вечірку.

"Життя не легке, але і не таке складне, - відповідає Обама. - Побачимося в Гавані!".

Pánfilo conversa con el Presidente Obama

¡Adivina con quién conversó Luis Silva Pánfilo! #ObamaenCuba

Опубліковано Embajada de Estados Unidos en Cuba 19 березень 2016 р.

Нагадаємо, сьогодні Обама починає історичний візит на Кубу - діючий президент США відвідає цю країну вперше з 1928 року.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram