ГоловнаЕкономікаБізнес

Завгородній: прозорі тендери дозволили УЗ отримати оптимальний результат

В.о. голови правління компанії прокоментував конкурс про харчування в потягах

Завгородній: прозорі тендери дозволили УЗ отримати оптимальний результат
Александр Завгородний
Фото: uz.gov.ua

Пасажири українських потягів далекого прямування будуть забезпечені якісним харчуванням за доступною ціною. Як заявив в.о. голови ПАТ "Укрзалізниця" Олександр Завгородній, відбір компанії для надання таких послуг проведуть на відкритому конкурсі. Прозорість процедури - принципова позиція керівництва ПАТ. На думку Завгороднього, це дозволить домогтися оптимального співвідношення ціни і якості.

"ПАТ "Укрзалізниця" оголошує конкурс на визначення постачальника продуктів харчування для продажу в потягах далекого прямування. Вимоги прості - потрібно запропонувати пасажирам якісну послугу за розумною ціною. Така наша принципова позиція. Конкурс абсолютно прозорий, усі охочі можуть брати участь або спостерігати за процесом. ми абсолютно відкриті і я впевнений, що саме завдяки цьому чесна конкуренція дасть нам оптимальний результат за співвідношенням ціни і якості", - заявив Завгородній.

Він окремо підкреслив, що всі закупівлі ПАТ "Укрзалізниця" проводяться саме в форматі прозорих тендерів. І потенційні партнери тільки через конкурс можуть почати співпрацю з підприємством.

"Хочете співпрацювати з ПАТ "Укрзалізниця"? Ми відкриті. Виходьте на тендер, пропонуйте кращі умови і вигравайте. У нас усе відкрито і прозоро. Є моніторингова комісія з представників громадськості та експертів, на тендери ми завжди запрошуємо ЗМІ. Перемогти можна тільки чесно запропонувавши найнижчу ціну. Інших варіантів немає", - каже Завгородній.

Нагадаємо, 1 лютого 2016 року "Укрзалізниця" провела аналогічний конкурс на визначення оператора з надання послуг харчування для пасажирів потягв Інтерсіті+ та Інтерсіті. За результатами цього конкурсу перемогла компанія ТОВ "Вог Рітейл", яка вже почала надавати послуги. Як зазначив Олександр Завгородній, цього разу прозорий тендер теж дав очікуваний результат. Послугу надає компанія, що запропонувала хороший асортимент якісних продуктів за найкращою ціною.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram