ГоловнаСуспільствоВійна

Бойовики на Донбасі 71 раз обстріляли сили АТО в неділю

Супротивник усе частіше використовує міномети.

Бойовики на Донбасі 71 раз обстріляли сили АТО в неділю
Фото: facebook.com/ato.news

У неділю, 14 лютого, незаконні збройні формування на Донбасі 71 раз відкривали вогонь по опорних пунктах Збройних сил України.

Усе частіше бойовики використовують міномети. Вчора супротивник 20 разів застосовував цей вид озброєння, повідомляє прес-центр штабу АТО.

Так, під мінометний вогонь ворога потрапили опорні пункти військових у Красногорівці, Пісках, Талаківці, Майорську та Зайцевому. У Зайцевому та Красногорівці бойовики застосували міномети великого калібру - 120 мм.

З гранатометів і стрілецької зброї супротивник відкривав вогонь по укріпленнях сил АТО в Новотроїцькому, Мар'їнці, Авдіївці, Новгородському, Опитному, Пісках і на шахті "Бутівка".

Опорні пункти військових у Луганському супротивник обстріляв із великокаліберних кулеметів і протитанкового ракетного комплексу.

Бойове зіткнення відбулося на Маріупольському напрямку поблизу Гнутового. Тут бойовики застосовували міномети і стрілецьку зброю.

Неспокійно було і в Широкиному, де супротивник обстріляв позиції військових зі стрілецької зброї. Тут і на деяких інших ділянках сили АТО відкривали вогонь у відповідь.

Нагадаємо, в суботу, 13 лютого, бойовики 69 разів обстріляли позиції українських військових. Поранення отримали п'ятеро військових.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram