ГоловнаПолітика

Переговори "нормандської четвірки" завершилися, ледве почавшись

Наступні переговори відбудуться в березні в Парижі

Переговори "нормандської четвірки" завершилися, ледве почавшись
Архив
Фото: EPA/UPG

Міністр закордонних справ України Павло Клімкін заявляє, що переговори в "нормандському форматі" щодо врегулювання ситуації в Україні, які пройшли в суботу в Мюнхені, стали підготовчими для проведення повноформатних переговорів, а тому не завершилися конкретними результатами. Про це повідомив міністр МЗС після завершення зустрічі, пише УНІАН.

Він пояснив, що ці переговори стали "підготовчими" через відсутність діючого міністра закордонних справ Франції (як відомо, голова МЗС Франції Лоран Фабіус днями подав у відставку).

За словами українського міністра, такі повноформатні переговори відбудуться в березні в Парижі.

Як повідомляє "Інтерфакс-Україна", міністр закордонних справ РФ Сергій Лавров відмовився коментувати перебіг переговорів журналістам.

Переговори "нормандської четвірки" на міністерському рівні стартували в Мюнхені близько 09:16 за київським часом у суботу.

Нагадаємо, напередодні переговорів у коментарі журналістам Павло Клімкін повідомив, що він планує "сконцентруватися на темах безпеки, обміну заручниками, а також на питанні - в який спосіб узгодити виборчі модальності для вільних і чесних виборів".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram