ГоловнаСвіт

В уряді ОАЕ з'явилися міністри щастя і толерантності

У новому кабінеті міністрів Арабських Еміратів багато жінок

В уряді ОАЕ з'явилися міністри щастя і толерантності
Фото: sarzamin.ru

В Об'єднаних Арабських Еміратах призначено новий кабінет міністрів, який повинен сфокусувати увагу на майбутньому, молоді, щасті, розвитку освіти і боротьбі зі зміною клімату.

Про це повідомив прем'єр-міністр ОАЕ шейх Мохаммед бін Рашид аль Мактум у Twitter.

"Після обговорення з братом Мухаммедом бен Заїдом і схвалення президента ми повідомляємо про новий кабінет міністрів ОАЕ", - написав він.

За повідомленням ВВС, прем'єр-міністр ОАЕ анонсував у рамках великого перезавантаження уряду появу в його країні посад міністрів щастя і толерантності, створення Молодіжної національної ради.

Міністром щастя, який, за словами шейха Мохаммеда бін Рашида аль Мактума, втілюватиме в життя політику, спрямовану на "створення соціального блага і задоволення", призначено Охуд аль Роумі.

Завданням міністра толерантності, за словами шейха Мохаммеда, буде просування цієї "фундаментальної для ОАЕ цінності". На цю посаду призначено Любну бінт Халід Аль Касімі.

Джамілу Салем Аль Міхаїрі представлено як державного міністра загальної освіти, в неї 20-річний досвід у галузі освіти.

Міністром суспільного розвитку стала мати трьох дітей Найла Аль Авар.

Нору Аль Каабі призначено на посаду державного міністра у справах Федеральної національної ради. "Ми вважаємо, що вона становитиме велику цінність", - написав прем'єр ОАЕ.

Молодіжну національну раду, яка має представляти надії молоді ОАЕ, очолила Шамма Аль Мазруї - 22-річна випускниця Оксфорду.

"Це початок нового шляху до досягнень на благо людей, і ми просимо Бога допомогти нам піклуватися про людей", - написав Мохаммед бін Рашид аль Мактум.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram