ГоловнаСуспільствоЖиття

Вченого-релігієзнавця у Донецьку затримали за "неправильну переписку у фейсбуці"

Обшук без ордера і понятих у квартирі проходили двічі

Вченого-релігієзнавця у Донецьку затримали за "неправильну переписку у фейсбуці"
Игорь Козловский
Фото: http://vlada.io

Дружина затриманого в "Донецькій народній республіці"відомого історика-релігієзнавця, викладача одного з донецьких вузів Ігоря Козловського розповіла подробиці його викрадення. Як сказав по телефону Валентині Козловській один із присутніх під час обшуку в їх квартирі, її чоловіка затримали за "неправильну переписку у фейсбуці".

Про це повідомляє телеканал "Дождь".

За словами Козловської, її чоловіка викрали "десь серед дня у місті". У нього забрали ключі від квартири. Після цього представники влади "ДНР" прийшли в квартиру до Козловських і провели там обшук.

"Сусіди тільки бачили, що в квартиру заходили люди в штатському, щось там чули, як книги падали, потім вони виходили, виїжджали", - розповіла дружина вченого.

За словами Козловської, обшуки в квартирі проходили двічі. Вперше, коли невідомі звернулися до сусідки квартири з питанням про сина Козловського, вона відповіла їм, що необхідно дочекатися господаря.

"Але була сказана така фраза (людиною в цивільному, - ред.): "він не прийде", - сказала Козловська.

Вона додала, що у тих, хто прийшов в квартиру, не було документів і ордеру на обшук і вони не викликали понятих.

Нагадаємо, кілька днів тому в Донецьку бойовики так званої "ДНР" викрали відомого вченого-релігієзнавця, викладача одного з донецьких вузів Ігоря Козловського. Його утримують в підвалі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram