ГоловнаСуспільствоПодії

У керченській лікарні до смерті побили пацієнта

Лікарі приховували факт трагедії протягом 6 днів

У керченській лікарні до смерті побили пацієнта

В окупованому Криму в інфекційній лікарні міста Керч убили пацієнта.

Про це Kerch.FM повідомила донька загиблого чоловіка.

У свідоцтві про смерть причиною загибелі названо "напад із застосуванням тупого предмета з метою вбивства". У чоловіка виявили численні переломи ребер, забої легень, закриту травму грудей, а також легенево-серцеву недостатність. У документі також вказано, що особу людини, яка завдала травми, встановлено.

За словами дочки загиблого, наприкінці грудня її батько потрапив до реанімації через отруєння алкоголем. Лікарі вивели його з коми, проте незабаром він захворів на запалення легенів і потрапив в інфекційне відділення. Доньку до чоловіка не пускали.

"11 числа (січня, - ред.) я прийшла в інфекційне відділення, де мені сказали, що він помер у реанімації. У реанімації мені повідомили, що він помер ще 7 січня", - розповіла вона.

За словами дівчини, медпрацівники їй сказали, що поліцейські опитали медперсонал інфекційного відділення - "ніхто нічого не бачив і не чув, в палаті було тихо".

"Сьогодні вже 15 січня. У реанімації 11 січня мені сказали, що про подію повідомили в поліцію. Однак зі мною досі ніхто не зв'язався. Я не розумію, як можна і кому це потрібно було бити в лікарні мого лежачого батька, щонайменше 12 годин не підходити до нього, не цікавитися в лікарні його самопочуттям", - розповіла дочка вбитого.

За інформацією російських ЗМІ з посиланням на Слідком РФ, звинувачення пред'явили 52-річному жителю міста Керчі, який, перебуваючи на лікуванні в тій самій лікарні, на ґрунті особистих неприязних відносин побив загиблого. У СК заявили, що обвинуваченого помістили під варту.

Нагадаємо, 9 січня в російському Бєлгороді лікар до смерті побив пацієнта за те, що той нібито вдарив медсестру. У Держдумі РФ поведінку лікаря пояснили "важким психічним станом через низькі зарплати та відсутність перспектив соціальної підтримки".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram