ГоловнаЕкономікаБізнес

Lufthansa повернулася до Одеси

Авіакомпанія відновлює рейс до Мюнхена

Lufthansa повернулася до Одеси
Фото: lufthansa.com

Німецька авіакомпанія Lufthansa після дворічної відсутності повернеться до виконання рейсів з аеропорту Одеси. З 31 березня з міста двічі на тиждень вилітатимуть літаки в Мюнхен.

Як повідомила прес-служба групи Lufthansa, цей маршрут обслуговуватиметься літаком Canadair Regional Jet CRJ900, який може прийняти на борт до 90 пасажирів.

Крім того, авіакомпанія Austrian Airlines, яка входить до складу Lufthansa Group, збільшить кількість рейсів за маршрутом Одеса - Відень. Починаючи з літа 2016 року, ці перельоти виконуватимуться щодня. Як вказано на сайті аеропорта Одеси, з 25 жовтня 2015 року до 25 березня 2016 року ці рейси виконуються у непарні дні тижня.

Lufthansa почала літати в Україну 24 роки тому. Lufthansa German Airlines і Austrian Airlines пропонують перельоти за чотирма напрямками - Київ, Львів, Дніпропетровськ та Одеса. Частка Lufthansa Group на авіаційному ринку України становить, за її даними, приблизно 12%. У 2014 році літаки Lufthansa Group перевезли між Україною та Німеччиною/Австрією понад 500 тис. пасажирів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram