ГоловнаПолітика

Мартиненко заявив, що готовий сприяти розслідуванню кримінального провадження проти нього

Нардеп упевнений, що доведе невинність.

 Мартиненко заявив, що готовий сприяти розслідуванню кримінального провадження проти нього
Фото: Макс Левин

Народний депутат від "Народного фронту" Микола Мартиненко заявив, що готовий сприяти правоохоронним органам у перевірці будь-якої інформації, коли до нього буде відповідне звернення.

Про це він заявив, коментуючи повідомлення про розслідування Національним антикорупційним бюро правопорушень у галузі енергетики на підставі повідомлень ЗМІ, повідомляє прес-служба народного депутата.

"НАБ або будь-які інші уповноважені органи мають право перевіряти будь-яку інформацію. Навіть якщо така інформація пов'язується з моїм ім'ям штучно і на підставі замовних матеріалів у ЗМІ - я зацікавлений у тому, щоб це було якнайшвидше розслідувано, щоб були розставлені всі крапки над "і". Мені вже доводилося в 2005 році спростовувати роздруківки статей і доводити свою правоту в суді. Повторю: зі свого боку по-всякому сприятиму. Цікаво, що будуть робити замовники і виконавці інформаційної кампанії проти мене після того, як усі їхні звинувачення розсиплються, як картковий будинок", - сказав Мартиненко.

"Я вже дав пояснення в ролі свідка за запитом чеської прокуратури про правову допомогу. Ніяких підозр мені не висловлювали. Я юридично доведу всю безпідставність звинувачень на мою адресу з боку виконавців цієї брудної інформаційної кампанії", - зазначив Мартиненко.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram