ГоловнаПолітика

Останнім п'ятьом ув'язненим у справі 2 травня дозволили вийти під заставу

Розміри застави - від 11 тис до 413 тис гривень.

Останнім п'ятьом ув'язненим у справі 2 травня дозволили вийти під заставу
Сергей Долженков
Фото: www.048.ua

Малиновський районний суд Одеси на засіданні в п'ятницю призначив заставу для п'ятьох антимайданівців, обвинувачених у справі про заворушення 2 травня 2014 року.

Про це повідомляє місцеве видання "Трасса Е-95". Суд залишив фігурантів справи ще на 60 діб під вартою, однак з можливістю звільнення під заставу, чого раніше не було.

Йдеться про п'ятьох проросійських активістів з групи Сергія Долженкова, яким інкримінують організацію та участь у масових заворушеннях у центрі міста.

Владиславу Романюку та Сергію Корчинському призначено заставу в розмірі 110240 гривень, росіяни Євген Мефьодов і Максим Сакауов зможуть вийти на свободу, якщо внесуть по 260700 грн, а головний обвинувачений Сергій "Капітан Какао" Долженков покине ізолятор, якщо знайде десь 413400 грн.

Нагадаємо, в цілому у справі про масові заворушення 2 травня 2014 року в Одесі звинувачуються 20 активістів Куликового поля - місця збору місцевих сепаратистів. 10 з низ утримувалися під вартою понад рік, проте 27 серпня суд відпустив під домашній арешт трьох "куликівців", 18 вересня - одного, а 7 жовтня ще одного.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram