ГоловнаПолітика

У Миколаєві переміг кандидат від "Самопомочі"

Колишній регіонал Дятлов визнав свою поразку.

У Миколаєві переміг кандидат від "Самопомочі"
Фото: news.pn

Мешканці Миколаєва обрали своїм мером представника "Самопомочі" Олександра Сенкевича. Його суперник Микола Дятлов, який балотувався від Опозиційного блоку, визнав свою поразку, пише "Преступности.нет".

"Паралельний підрахунок голосів, який проводиться моїм виборчим штабом, показав, що перемогу на виборах міського голови м. Миколаєва здобув Олександр Сенкевич. Я вітаю Олександра Сенкевича із цією перемогою і бажаю йому успіхів на посаді міського голови. Сподіваюся, що на першому місці в його діяльності завжди будуть інтереси нашого рідного міста та його мешканців", - заявив він журналістам. 

За результатами підрахунку майже 85% голосів Сенкевич набрав близько 69,5 тис. голосів (56%), а Дятлов - тільки 54,7 тисячі (44%).

Нагадаємо, що в другий тур Сенкевич пройшов зі скрипом, набравши лише на 400 голосів більше, ніж діючий мер Юрій Гранатуров. Від Дятлова він тоді відставав майже на 20 тисяч голосів.

Ігор Дятлов - колишній голова Миколаївської облради від Партії регіонів - отримав 36% голосів (за нього проголосували 44 764 особи).

Дятлов під час Євромайдану запам'ятався скандальними промовами про те, що в Миколаїв приїдуть "бандерівці" і візьмуть штурмом органи влади.

Сенкевич - засновник IT-компанії "Квадролоджик".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram