>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Мінспорту розслідує продаж квитків на матч Україна - Словенія

Уболівальники не можуть потрапити на вирішальну зустріч збірної.

Мінспорту розслідує продаж квитків на матч Україна - Словенія
Очередь за билетами у "Арены Львов"
Фото: kp.ua

Міністерство молоді та спорту розпочало службове розслідування стосовно керівництва "Арени Львів" у зв'язку з проблемами, які виникли при купівлі квитків на футбольний матч Україна - Словенія.

Про це Українським Новинам повідомив радник міністра молоді та спорту Павло Булгак.

Відповідне рішення про створення комісії для перевірки діяльності керівництва "Арени Львів" міністр молоді та спорту Ігор Жданов прийняв у понеділок. Завершити розслідування передбачається до 23 листопада.

Нагадаємо, скандали навколо реалізації квитків на матчі збірної почалися після того, як їх почала продавати компанія "Україна Футбол Інтернешнл", утворена при Федерації футболу України.

28 жовтня на сайті УФІ стартував продаж квитків і ресурс традиційно для себе зависав, увійти на сторінку купівлі було майже неможливо.

У перший день продажу через каси викинули лише 1600 квитків. 3 листопада, у другий день торгівлі, з'явилося повідомлення, що всі шість з половиною тисяч виділених у каси квитків вже продано. Вболівальники перекрили рух транспорту на вул. Стрийській у Львові і закидали каси яйцями. У підсумку каси продали ще деяку кількість квитків.

При цьому, за даними профільних сайтів, квитки можна купити в будівлі Львівської обласної федерації футболу, але за ціною значно вищою від номіналу.

Матч Україна - Словенія відбудеться на "Арені Львів" 14 листопада. На кону двоматчевого протистояння вихід на Євро-2016.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram