ГоловнаПолітика

Матіос натякнув на причетність Клюєвих до замаху на Шокіна

Генпрокурора врятувало тільки броньоване скло

Матіос натякнув на причетність Клюєвих до замаху на Шокіна
Братья Клюевы
Фото: korrespondent.net

Головний військовий прокурор Анатолій Матіос натякнув, що до замаху на генерального прокурора Віктора Шокіна причетні брати Клюєви.

"Наразі відпрацьовано і проводяться невідкладні слідчі дії по всьому периметру за Генеральною прокуратурою. Можу повідомити, що у деяких із навколишніх будинків виявлено сліди недавнього злому навісних замків для потрапляння на горище. Крім того, для географії, навпроти тильного боку Генеральної прокуратури, де розміщено кабінет генерального прокурора, розташовані кілька дуже цікавих приміщень. Одним з яких є приміщення корпорації "Укрпідшипник". Подивіться у гуглі, вікіпедії, кому належить це підприємство", - заявив Матіос на брифінгу у вівторок.

"Укрпідшипник" пов'язують із братами Андрієм і Сергієм Клюєвими.

Анатолій Матіос додав, що обстріл кабінету Шокіна безсумнівно був замахом, який виявився невдалим тільки через броньоване скло. "Куля, яку випустили, була направлена прицільно, з використанням, напевно, тепловізора. Тому що всі штори, всі ролети були закриті. Побачити тінь або місце знаходження осіб, які перебували в кабінеті, було неможливо", - додав Матіос.

Загалом по вікнах Шокіна випустили три кулі.

Матіос також додав, що не розуміє зловтішань, які здійнялися навколо обстрілу кабінету генпрокурора. "Я вражений великою кількістю негативних зловтішань, що шириться як у соціальних мережах, так і в коментарях деяких ЗМІ з приводу нібито "замаху на Рейхстаг", "пострілів у себе" і так далі", - обурився він.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram