ГоловнаПолітика

Перші результати в Запоріжжі: у другий тур виходять Буряк і Гришин

Кандидат від БПП - третій.

Перші результати в Запоріжжі: у другий тур виходять Буряк і Гришин
Фото: www.ipnews.in.ua

Згідно з першими офіційними даними з міської виборчої комісії Запоріжжя, у другий тур мерських виборів виходить самовисуванець Володимир Буряк і "укропівець" Гришин. Кандидат від Блоку Петра Порошенка Фролов - на третьому місці.

Першими вчора вночі привезли протоколи територіальні комісії Заводського (20 127 виборців), Комунарського (41 960 виборців) і Ленінського районів (49 558 виборців), повідомляють "Українські новини".

За результатами опрацьованих даних з трьох районів із результатом 31,1% голосів лідирує Володимир Буряк. Друге місце з відривом у 2,5 разу від першого місця займає Ярослав Гришин - 12,8% голосів. З відставанням на відсоток за ним іде кандидат від Блоку Петра Порошенка Микола Фролов, який набрав 11,7% голосів. Сергій Кальцев і чинний міський голова Запоріжжя Олександр Сін набрали 8% і 9,9% голосів відповідно.

29 жовтня повинні надійти протоколи від інших територіальних комісій.

Нагадаємо, що раніше кандидат від партії Українське Об'єднання Патріотів (УКРОП) Ярослав Гришин звинуватив Блок Петра Порошенка і кандидата від БПП Миколу Фролова в масштабних фальсифікаціях з метою не допустити його у другий тур мерських виборів.

Зокрема Гришин навів приклади фальсифікацій на виборчих дільницях у Шевченківському районі міста.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram