ГоловнаПолітика

Стець призначив нового радника з питань інформаційної політики Криму

Радником стала кримськотатарська журналістка Еміне Джеппар.

Стець призначив нового радника з питань інформаційної політики Криму
Эмине Джеппар
Фото: slam.in.ua

Міністр інформаційної політики України Юрій Стець 26 жовтня ухвалив рішення про призначення радником з питань інформаційної політики Криму журналістку, продюсера, громадську діячку у справах кримськотатарського народу Еміне Джеппар.

Рішення про призначення ухвалене на підставі рекомендації Уповноваженого Президента України у справах кримськотатарського народу Мустафи Джемілєва, повідомляє прес-служба міністерства.

Як повідомляється, Юрій Стець зазначив, що ключовими завданнями Джеппар також буде забезпечення протидії згортанню свободи слова в Криму і поширення українських ЗМІ в кримському інформаційному просторі.

"Еміне Джеппар продовжить працювати над тим, щоб Крим був актуальним у національних, регіональних медіа, і забезпечуватиме інформацію про півострів за межами України. Це людина з відкритим серцем, яка вболіває за долю свого народу і, я впевнений, буде робити все можливе, щоб протидіяти обмеженню свободи слова в Криму", - сказав Стець.

Нагадаємо, 1 жовтня Мінінформполітики запустило так звану "Мультимедійну платформу іномовлення". Суть нововведень зводиться до того, що телеканал іномовлення УТР перейменований на UA|TV, а агентство "Укрінформ" оновило сайт.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram