ГоловнаПолітика

"ОПОРА" спростувала зрив виборів у Лисичанську

Мером міста обрано представника "Опоблоку"

"ОПОРА" спростувала зрив виборів у Лисичанську
архивное фото
Фото: Юлия Беренштейн

Спостерігачі громадянської мережі "ОПОРА" спростовують інформацію про те, що вибори в Лисичанську визнано недійсними.

"Питання про визнання виборів недійсними навіть не розглядалося членами виборчої комісії вночі. Згідно з попередніми результатами, вибори на всіх виборчих дільницях будуть визнані дійсними", - повідомляє організація з посиланням на свого спостерігача, присутнього в Лисичанську.

Цю інформацію підтвердила і голова Лисичанської виборчої комісії Наталія Кравченко. Вона повідомила, що жодних причин визнавати вибори недійсними у комісії не було, жодних пропозицій з боку членів комісії про визнання виборів недійсними під час засідання теж не було.

Згідно з попередніми результатами, перемогу в першому турі виборів мера Лисичанська отримав Сергій Шилін від "Опозиційного блоку", який набрав 52% голосів, додала глава комісії.

Нагадаємо, про те, що виборчком Лисичанська визнав вибори в місті такими, що не відбулися, повідомив увечері в неділю керівник юридичного департаменту штабу "Солідарності", депутат Верховної Ради від фракції БПП Сергій Алексєєв. За словами Алексєєва, причиною такого рішення міськвиборчкому стала надмірна кількість помилок у назвах партій у бюлетенях.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram