ГоловнаПолітика

Місцеві вибори в Маріуполі можуть скасувати

ОДА у вівторок проаналізує інформацію про ситуацію з безпекою в Маріуполі і прийме рішення.

Місцеві вибори в Маріуполі можуть скасувати
Фото: facebook.com/president.gov.ua

Голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський допускає, що місцеві вибори в Маріуполі може бути скасовано.

Про це він заявив в ефірі "5 каналу", пише РБК-Україна.

Як зазначив Жебрівський, завтра, 20 жовтня, обласна адміністрація проаналізує всю зібрану інформацію про ситуацію з безпекою в Маріуполі і прийме рішення про можливість або неможливість проведення місцевих виборів 25 жовтня 2015 року

"Ми аналізуємо ситуацію і завтра приймемо рішення, як переживемо ніч, як пройде ця доба. Якщо ми побачимо, що ситуація насправді буде тільки погіршуватися, то, зрозуміло, я буду звертатися до ЦВК, щоб скасувати вибори на 25 жовтня в місті Маріуполі. Але ще, в принципі, нам потрібні для аналізу деякі підстави і деякий аналіз тієї ситуації, яка є в місті Маріуполі", - сказав Жебрівський.

Голова Донецької ОВГА також зазначив, що завжди був проти проведення місцевих виборів у Маріуполі 25 жовтня. "Власне, спочатку я був прихильником того, що в Маріуполі вибори проводити не можна: і як у зв'язку із заходами безпеки, так і у зв'язку з досить серйозним загостренням внутрішньополітичної боротьби", - додав Жебрівський.

Нагадаємо, сьогодні вночі у Маріуполі невідомі скоїли теракт, обстрілявши з гранатомета житлову багатоповерхівку. Внаслідок теракту було пошкоджено фасад будинку, проте постраждалих і загиблих не було.

Пізніше стало відомо, що в Маріуполі без контролю політсил друкували виборчі бюлетені.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram