ГоловнаПолітика

Порошенко підтвердив призначення головою Одеської митниці 26-річної заступниці Саакашвілі

Президент заявив, що Одеса чекає на Юлю.

Порошенко підтвердив призначення головою Одеської митниці 26-річної заступниці Саакашвілі
Фото: facebook.com/maidanunited

Президент Петро Порошенко оголосив про призначення головою Одеської митниці 26-річної Юлії Марушевської, нині - заступниці голови Одеської ОДА.

"Маю приємну новину. Одеса найближчим часом матиме свого керівника митниці. Кого Одеса сьогодні очікує на керівника митниці? Юлю! Але не ту Юлю, а Юлю Марушевську. Щонайпізніше в понеділок Одеса отримає нового керівника митниці, нарешті з нашої команди", - заявив президент під час відкриття Центру обслуговування громадян в Одесі.

Тим часом Державна фіскальна служба заявила, що вже вибрала кандидатуру начальника Одеської митниці і скерувала її на узгодження в Мінфін і Кабінет Міністрів.

Разом з призначенням нового керівника ДФС має намір розпочати перезавантаження Одеської митниці. Проект передбачає оновлення кадрового складу, проведення спеціально розробленої процедури тестування кандидатів і, за потреби, перевірку на поліграфі перед призначенням на посаду.

Раніше Марушевська в інтерв'ю "Думской" заявила, що йде в начальники Одеської митниці, щоб зупинити корупцію, але не керувати відомством.

"По суті, це не є просуванням. Та позиція, на якій я зараз, вона набагато цікавіша і дає більше можливостей для реалізації тих проектів, які мені цікаві. Але ми зіткнулися з проблемою, що не маємо грошей, щоб ремонтувати дороги, не маємо грошей, щоб робити ті проекти, які реально можуть впливати на соціальну сферу. Для того, щоб знайти можливості, нам потрібно зробити реформу на митниці", - сказала Марушевська.

Зараз обов'язки начальника Одеської митниці виконує Владислав Ракша.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram