ГоловнаПолітика

ГПУ оголосила конкурс в Антикорупційну прокуратуру

Прийом заявок триватиме до 21 жовтня.

ГПУ оголосила конкурс в Антикорупційну прокуратуру
Фото: telegraf.by

Генеральна прокуратура України оголосила відкритий конкурс для відбору кандидатів на зайняття адміністративних посад у Спеціалізованій антикорупційній прокуратурі.

Кандидатів відбирають на посади заступника генерального прокурора України - керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури; його першого заступника і звичайного заступника; начальника управління процесуального керівництва, підтримання державного обвинувачення та представництва в суді; на посади начальників відділів у складі цього управління (6 вакантних посад); начальника аналітико-статистичного відділу; начальника відділу документального забезпечення.

Брати участь у конкурсі не зможуть ті, хто протягом п'яти років до дня набрання чинності Законом «Про прокуратуру» від 14 жовтня 2014 року (проходили службу), незалежно від тривалості, в спеціально уповноважених підрозділах боротьби з корупцією в органах прокуратури, МВС, податкової міліції, СБУ, Військової служби правопорядку у ЗСУ та митних органах. Вимоги до переліку документів доступні на сайті ГПУ.

Прийом документів починається 8 жовтня і тривати до 21 жовтня. Потім почнуться тестування та співбесіди для кандидатів.

Нагадаємо, кандидатури претендентів розгляне спеціально створена конкурсна комісія, сформована з представників Верховної Ради (сім) та Генеральної прокуратури (чотири).

Без Антикорупційної прокуратури не може ефективно працювати Антикорупційне бюро, яке почало роботу 1 жовтня.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram