>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Курченко не платить зарплату в "Металісті"

Севідов і гравці від червня не отримали жодної копійки.

Курченко не платить зарплату в "Металісті"
Фото: Дмитрий Неймырок / most-kharkov.info

Головний тренер "Металіста" Олександр Севідов розповів, що не отримав від Сергія Курченка ні копійки зарплати, відколи очолив команду.

"Я люблю свою роботу більше, ніж люблю гроші. Тому я і працюю, хоча поки що нічого не отримував у "Металісті". Не отримували жодних грошей і футболісти, які прийшли в клуб разом зі мною. Точно так само не отримували жодних грошей при мені гравці, які були в клубі до мого приходу", - повідомив він в інтерв'ю Football.ua.

"Я очікував, що буде важко, але ось що ми маємо: так, згрубша, бюджет клубу зменшився вп'ятеро. Можете собі уявити, що це означає - відразу вп'ятеро", - поскаржився Севідов.

Нагадаємо, на початку вересня харківський бізнесмен Олександр Ярославський заявив про бажання повернути собі ФК "Металіст", який його змусили продати Сергієві Курченку за часів президента Віктора Януковича.

При Ярославському "Металіст" був "третьою силою" в українському футболі, а при Курченко перетворився на записного середняка. Через борги за зарплатою практично всі зоряні легіонери покинули Харків.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram