ГоловнаСуспільствоПодії

У Києві в результаті сутички в кафе загинув демобілізований боєць АТО

Компанія учасників АТО посварилася з двома невідомими.

У Києві в результаті сутички в кафе загинув демобілізований боєць АТО
Фото: facebook.com/veteranato

Демобілізований боєць 12-го окремого мотопіхотного батальйону Артем Приходько загинув у ніч проти неділі в Києві в результаті сутички в кафе.

Про це повідомляє сторінка Київської міської спілки ветеранів АТО у Фейсбуці.

Зазначено, що в ніч із 26 на 27 вересня компанія учасників АТО відзначала в кафе "Пальміра" у Святошинському районі Києва демобілізацію третьої хвилі.

"І це не сподобалося двом відвідувачам, які спровокували скандал і бійку жартами про "захисничків". Хлопці викликали міліцію, але провокації тривали, потім ті, що зайшли, дістали ПМ і почали стріляти. Людей, які захищали Батьківщину під "Градами", важко налякати пістолетом Макарова, тому один з нападників був змушений утікати дворами в бік Окружної, а другий стрибнув за кермо автомобіля і спробував утекти. Рушаючи з місця, він зачепив дівчину (випадкову відвідувачку кафе) і наїхав на Артема Приходька, демобілізованого бійця 12-го окремого мотопіхотного батальйону. Артем від отриманих травм помер", - сказано в повідомленні.

Номерний знак автомобіля "Ауді" темно-синього кольору - АА 3056 СМ.

Відомі також прикмети нападників. Перший - високий худорлявий блондин, світло-русяве волосся, зріст близько 190 см, був одягнений у спортивний костюм. Другий - худорлявий брюнет, зріст близько 170 см, зовні нагадує вихідця з Кавказу.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram