ГоловнаКультура

Стівен Содерберг зніме інтерактивний серіал із Шерон Стоун

Розвиток сюжету залежатиме від вибору глядачів

Стівен Содерберг зніме інтерактивний серіал із Шерон Стоун
Фото: EPA/UPG

Відомий американський режисер Стівен Содерберг розповів про новий телепроект, який він готує разом із каналом HBO.

Як повідомляє Variety, Содерберг зніме серіал "Мозаїка", сюжет якого буде залежати від глядачів.

Деталі сюжету поки що тримають у таємниці. Відомо тільки, що "Мозаїку" побудують на декількох варіантах сценарію, і глядач зможе сам визначити, як буде розвиватися історія.

Джерела видання повідомляють, що головну роль у проекті виконає Шерон Стоун, а крім того, тривають переговори з Гарретом Хедлундом ("На дорозі", "Трон: спадщина").

"Я думаю, що добрі люди в HBO зацікавилися "Мозаїкою" з двох причин: по-перше, це новий спосіб розказування та сприйняття історії, а по-друге, серіал потребуватиме нової категорії на "Еммі", і ми будемо єдиними номінантами", - поділився режисер.

Нагадаємо, що після того, як Содерберг оголосив про відхід з великого кіно, він почав працювати на телебачення. Його фільм "За канделябрами" з Майклом Дугласом і Меттом Деймоном у головних ролях також знято для HBO і навіть відібрано в основний конкурс Каннського кінофестивалю 2013 року.

Зараз Содерберг завершив роботу над другим сезоном серіалу "Лікарня Нікербокер" (з Клайвом Оуеном у головній ролі), який вийде на каналі Cinemax 16 жовтня.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram