ГоловнаПолітика

Держохорона виявила гранатомет на шляху кортежу Яценюка

Прем'єри України та Польщі їздили в Биківню.

У четвер наряд Управління держохорони виявив реактивний протитанковий гранатомет на шляху проходження кортежу міжнародної делегації.

"17 вересня 2015 року близько 17:55 оперативний наряд Управління державної охорони України під час відпрацювання траси проїзду кортежу міжнародної делегації (об'їзна траса Київ-Чернігів) під основою моста через залізничні колії виявив підозрілий предмет тубусної форми, загорнутий в харчову плівку За результатами проведеного огляду знахідки було виявлено готовий до застосування РПГ-26, а на місцевості було виявлено кілька місць, підготовлених для ведення стрільби. Силами оперативного наряду УДО України місце знахідки було оточене і викликано відповідні підрозділи МВС України, а маршрут руху кортежу міжнародної делегації заздалегідь змінено", - повідомляють на сайті УДО.

Фото: do.gov.ua

Фото: do.gov.ua

Хто саме мав їхати в кортежі, не повідомляють, але, ймовірно, йдеться про поїздку прем'єр-міністра Арсенія Яценюка та голови уряду Польщі Еви Копач. Вони ввечері в четвер відвідали церемонію пам'яті жертв тоталітаризму в Биківні. Биківня розташована на трасі Київ-Чернігів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram