>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Збірна України здобула першу перемогу на Євробаскеті-2015

Найбільш результативними в українській команді були Кирило Фесенко і Олег Липовий.

Збірна України здобула першу перемогу на Євробаскеті-2015
Фото: bprice.ua

Збірна України з баскетболу обіграла Латвію 75:74 в матчі 4-го туру групового турніру Євробаскету-2015, здобувши першу перемогу на змаганнях.

Найбільш результативними в українській команді були Кирило Фесенко (21 очко) і Олег Липовий (15). Також Фесенкові вдалося зібрати 10 підбирань, пише "Апостроф".

Таким чином, українці зберегли мінімальні шанси на вихід в плей-оф з 4-го місця. Поки що українці з 5 очками перебувають на 5-му місці, проте багато що залежатиме від матчу Естонія - Литва. У разі перемоги литовців у "синьо-жовтих" з'являється непоганий шанс. Додамо, що в денному поєдинку в групі Чехія обіграла Бельгію 66:64, що також було на руку українцям.

Раніше українці в одне очко поступилися Литві 68:69 у стартовому поєдинку, потім програли Чехії 64:78, а в 3-му турі провалилися у зустрічі з Естонією - 71:78.

Нагадаємо, в збірній України пояснили провал на Євробаскеті-2015: за словами головного тренера Євгена Мурзіна, його підопічним не вистачило психологічної стійкості в матчі проти Естонії.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram