ГоловнаСуспільствоПодії

У Києві на Оболоні сталася масштабна ДТП (оновлено)

Зіштовхнулися 5 машин, постраждало троє людей.

У Києві на пр. Героїв Сталінграда сталася масштабна ДТП, постраждало троє людей.

Дорогою додому став свідком масштабного ДТП на пр.Героів Сталінграду. Зіштовхнулося 5 авто. Є троє постраждалих, одна жі...

Posted by Зорян Шкиряк on 21 августа 2015 г.

Про це написав радник міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк у Facebook.

"Дорогою додому став свідком масштабної ДТП на пр. Героїв Сталінграду. Зіткнулося 5 авто. Є троє постраждалих, одна жінка у важкому стані. Всіх забрала "швидка". Один з автомобілів на газі, імовірний витік, тому на місце події виїхала група реагування ДСНС" , - написав Шкіряк.

Він зазначив, що на місці ДТП працює слідчо-оперативна група МВС. Обставини аварії з'ясовуються. Рух у бік центру з Оболоні по пр. Героїв Сталінграда обмежено.

Кореспондент LB.ua дізнався подробиці аварії. Як виявилося, призвідником ДТП став автомобіль Seat Leon FR, який на великій швидкості рухався у напрямку вулиці Героїв Дніпра, перелаштовуючись із ряду в ряд. У якийсь момент водій автомобіля не впорався з керуванням і протаранив Fiat, що рухався попутно. Від удару обидві машини вилетіли на смугу зустрічного руху та протаранили ще три автомобілі - Daewoo Lanos, Chevrolet Aveo і Ford Focus.

З травмами голови, грудної клітки і підозрою на переломи госпіталізували водія Daewoo і його пасажирку. Також лікарі госпіталізували непритомного водія Fiat.

Нагадаємо, 18 серпня в Києві на проспекті Ватутіна мотоцикл Hyosung збив насмерть літню жінку, яка намагалася перейти проїжджу частину в недозволеному місці.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram