ГоловнаСуспільствоПодії

Міліція затримала польського фаната "Легії"

Ультрас намагався розбити відеокамеру одного з телеоператорів.

Співробітники МВС затримали на Майдані Незалежності в Києві польського фаната "Легії" за агресію проти телеоператора.

"Близько 17:00 молодик із групи вболівальників, які прибули з Польщі на сьогоднішній футбольний матч, намагався розбити відеокамеру одного з телеоператорів. Його зупинили правоохоронці, які перебувають на Майдані Незалежності. Наразі правопорушника затримано", - повідомляє прес-служба київської міліції.

Раніше на станції метро "Арсенальна" було затримано понад 60 українських уболівальників.

Зіткнення між українськими та польськими вболівальниками пояснюються поведінкою поляків під час торішнього матчу з "Металістом", пише сайт "Брутальный футбол". Видання стверджує, що тоді "варшавські імперіалісти накидали тим нашим фанатам з Харкова та Києва, які зуміли зібрати "солянку" через відсутність багатьох стрижневих хлопців, які були тоді в АТО".

Також поляки торік вивісили на стадіоні банер з написом "Львів" на тлі польського прапора і кричали "Польський Львів" під час гри.

В результаті сьогодні вночі в Києві на Гідропарку відбулася нова бійка між поляками та українцями (видання стверджує, що поляки цей "махач" виграли за допомогою підручних засобів), а у Львові було побито восьмій польських фанатів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram