ГоловнаПолітика

РПР склав топ авторів реформаторських законопроектів

У першу трійку увійшли Продан, Острикова і Ляшко

РПР склав топ авторів реформаторських законопроектів
Фото: klichko.org

Реанімаційний пакет реформ підбив підсумки співпраці з народними депутатами. Згідно з оприлюдненими результатами, перше місце за ухваленими реформаторськими законами посідає Оксана Продан. Загалом у топ-10 увійшли по три представники БПП і "Самопомочі", двоє радикалів і по одному депутату від "Народного фронту" і "Батьківщини".

Про це пише "Главком" з посиланням на експерта реанімаційного пакету реформ Ярослава Юрчишина. За його словами, однозначним лідером за ухваленими законопроектами спільно з РПР є народний депутат Оксана Продан (Блок Петра Порошенка). На її рахунку 8 законопроектів. У трійці лідерів також перебувають Тетяна Острикова з "Самопомочі" і Олег Ляшко (Радикальна партія). У них по 6 ухвалених законопроектів.

Фото: glavcom.ua

Щодо розроблених проектів документів, то за цим показником перемагає Віктор Чумак з Блоку Петра Порошенка. У нього 18 розроблених законопроектів разом з РПР. У Оксани Продан 16 законопроектів, у Ганни Гопко ("Самопоміч") - 15 законопроектів.

Під час роботи Верховної Ради України VIII скликання було зареєстровано 3711 проектів законів. Близько 40% з них було розглянуто і тільки трохи більше ніж половину з винесених на розгляд ухвалено.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram