ГоловнаСуспільствоПодії

У Румунії автобус з українськими номерами потрапив у смертельну ДТП

У результаті аварії загинула українка

У Румунії автобус з українськими номерами потрапив у смертельну ДТП
Фото: MFA_Ukraine / twitter

У Румунії сталася дорожньо-транспортна пригода за участю мікроавтобуса з українськими номерами.

Про це повідомляє телеканал Romania.TV.

За даними ЗМІ, аварія сталася вранці, 15 серпня, на трасі Урзічені - Бузеу. Легковий автомобіль Volkswagen, здійснюючи поворот, врізався в передню частину мікроавтобуса Opel. Від зіткнення двигун мікроавтобуса вилетів з капота і врізався в третю машину - легковий Opel. Видання повідомляє про трьох загиблих і чотирьох поранених унаслідок аварії.

За інформацією МЗС України, у ДТП загинула жінка, громадянка України. Про це повідомила речник МЗС Мар'яна Беца, передає УНН.

"15 серпня в Слобозії (150 км від Бухареста, Румунія, - ред.) у результаті ДТП загинула громадянка України, ще двоє - отримали поранення різної тяжкості. Один з них у задовільному стані, інший - в післяопераційному", - повідомила вона. Громадяни України перебувають у лікарні в Бухаресті.

Нагадаємо, 9 серпня на трасі Констанца-Бухарест у Румунії сталася ДТП з автобусом, що перевозив 51 громадянина України, у тому числі, щонайменше, 25 дітей. В результаті аварії двоє громадян України загинули, серед них - одна дитина. Ще 48 пасажирів отримали травми і були доставлені у п'ять лікувальних установ Румунії.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram