ГоловнаКультура

Z-Games цього року пройде в Затоці під Одесою

Хедлайнерами 5-го фестивалю стануть Noise MC, Brutto, Otorvald, Tesla Boy.

Z-Games цього року пройде в Затоці під Одесою
Фото: Z-Games

Спортивно-музичний фестиваль «Z – Games» пройде з 20 по 24 серпня в с. Затока під Одесою. Про це повідомляє офіційна сторінка фестивалю.

Організатори обіцяють, що «Z - Games V» стане найбільш масштабним за 5 років існування проекту. Традиційно він поєднає в собі активні види спорту і музичну програму.

Програма цього року включає екшн-шоу за участю світових зірок спорту, етап міжнародних екстремальних змагань з Dirt Jumping, змагання та майстер-класи з дисциплін Wake Boarding, Kiting, Skimboarding, Z-Climb, Slackline, Parcour, Mini Ramp, Hip-Hop, Workout, Jet Ski й інших. Учасники зможуть також побачити акробатичні трюки на роликах на професійній двометровій рампі (Aggressive Inline Skating).

Щовечора гостей очікують музичні концерти та вечірки від київських клубів Atlas, Closer, "Зелений театр". На сцені фестивалю виступлять групи Tesla Boy і Noize MC (Росія), Brutto (колишній "Ляпіс Трубецькой"), українські альтернативні колективи O.Torvald, Fontaliza, Secret Avenue, рок-група з Донецька Sinoptik і кияни Cherokey, які грають електронну музику.

"Z-Games" в Україні проходить вп'яте, раніше він дислокувався в Поповці (АРК Крим), на місці проведення «КаZантипу». 2014 р. через анексію півострова фестивалю не проводили.

Як повідомляли, прокуратура Криму заборонила організаторам «КаZантипу» проводити фестиваль «Befooz» у Поповці.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram