ГоловнаСуспільствоВійна

Полковника СБУ затримали за співпрацю з терористами "ДНР"

Офіцер передавав терористам секретні дані

У Донецькій області під час проведення спецоперації співробітники Служби безпеки і прокуратури затримали "на гарячому" полковника юстиції, заступника начальника слідчого відділу Управління СБУ - саме коли він передавав матеріали з обмеженим доступом агентові терористів "ДНР".

Про це повідомляє офіційний сайт СБУ.

"Офіцер збирав інформацію про оперативно-службову діяльність СБУ під час проведення антитерористичної операції, кримінальні провадження, які перебувають у слідчому відділі Донецького управління СБУ, дані про патріотично налаштованих жителів Донецької області тощо", - йдеться в повідомленні.

Полковника затримали співробітники внутрішньої безпеки СБУ під час зустрічі з представником фейкового "міністерства безпеки ДНР", куратором якого є співробітник ФСБ РФ з позивним "Іспанець".

Під час затримання співробітник СБУ намагався втекти на окуповану територію, але, вживши певних заходів, співробітника СБУ і агента "ДНР" затримали. Під час обшуку в них вилучили 40 тис. доларів готівкою.

sbu.gov.ua
sbu.gov.ua
Нагадаємо, 30 липня правоохоронці спіймали на хабарі офіцера СБУ, який також був кандидатом на посаду детектива в Національне антикорупційне бюро.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram