ГоловнаСуспільствоВійна

За минулу добу бойовики 95 разів порушили режим припинення вогню

Сепаратисти продовжили обстріли позицій сил АТО із застосуванням важкої артилерії і "Градів"

За минулу добу бойовики 95 разів порушили режим припинення вогню
Фото: EPA/UPG

У зоні антитерористичної операції на Донбасі вчора з 18-ї години і до опівночі бойовики обстрілювали позиції українських військ із застосуванням важкої артилерії і "Градів".

Як повідомляє прес-центр АТО у Фейсбуці, найспекотніше було, вже традиційно, в районі окупованого Донецька.

З 22:00 і до півночі бойовики тричі зі 120-міліметрових мінометів і двічі з артилерії калібру 152 міліметри били по позиціях українських військових в Авдіївці. Також зі 152-міліметрової артилерії терористи тричі били по Верхньотроїцькому, а близько 22:00 - по Водяному.

На Артемівському напрямку о 22:15 бойовики застосовували реактивні системи залпового вогню БМ-21 "Град" у районі Троїцького.

На Луганському напрямку з 22:00 і до 2-ї ночі сепаратисти зі 120-міліметрових мінометів і гранатометів обстрілювали Станицю Луганську.

У районі Маріуполя з 21:00 бойовики били по селищу Старогнатівка зі 120-міліметрових мінометів і 152-міліметрової артилерії.

Після півночі терористи продовжили обстріли в районі Водяного, Опитного й Авдіївки. А з першої ночі двічі, а також о 3-й ночі і 3:50 терористи з "Градів" обстрілювали Богданівку під Маріуполем.

Загалом за минулу добу бойовики 95 разів порушили режим припинення вогню.

Нагадаємо, за даними Міноборони, кількість російсько-сепаратистських військ на сході України останнім часом зросла до 42-43 тис. осіб.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram