ГоловнаСуспільствоПодії

У буферній зоні біля Докучаєвська зіткнулися два автомобілі, є жертви

Троє загиблих і троє поранених - результат аварії на відрізку Донецьк-Маріуполь.

У буферній зоні біля Докучаєвська зіткнулися два автомобілі, є жертви
Фото: pda.donbass.ua

У результаті ДТП в буферній зоні на Донбасі дві людини загинуло, ще троє отримали поранення. Про це повідомляє "Укрінформ"з посиланням на прес-службу обласного управління ДАІ. "Автопригода сталася 7 серпня о 20:40 на автодорозі "Слов'янськ - Донецьк - Маріуполь" біля м. Докучаєвськ (буферна зона АТО). Згідно з попередньою версією, 36-річна жінка, водій автомобіля Chevrolet Aveo, який рухався зі сторони мю Донецька в напрямку м. Маріуполя, не вибрала безпечну швидкість руху, не впоралася з керуванням, виїхала на смугу зустрічного руху та скоїла зіткнення з автомобілем ВАЗ-2105, який рухався в зустрічному напрямку", - зазначили у відомстві.

У результаті ДТП 49-річний водій автомобіля ВАЗ-2105 і 65-річна пасажирка автомобілю Chevrolet Aveo загинули на місці, ще три людини отримали тілесні ушкодження.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження з попередньою кваліфікацією за ч.2 ст. 286 Кримінального кодексу України "Порушення правил безпеки дорожнього руху особами, які керують транспортними засобами, якщо вони призвели до загибелі потерпілого або спричинили тяжкі тілесні ушкодження".

Як повідомлялося, в Києві внаслідок ДТП загинула молода жінка.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram