ГоловнаПолітика

Прокуратура оголосила в розшук начальника комендатури ЧФ РФ

Начальник української військової частини зрадив Батьківщину.

Прокуратура оголосила в розшук начальника комендатури ЧФ РФ
Фото: rian.ru

Військова прокуратура Центрального регіону України оголосила в розшук колишнього командира військової частини Повітряних Сил ЗСУ в Криму, який тепер обіймає посаду начальника комендатури Чорноморського флоту Росії.

Як повідомляється на сайті прокуратури, військовому повідомлено про підозру за ч. 1 ст. 111 (державна зрада), ч. 1 ст. 408 (дезертирство) та ч. 2 ст. 402 (непокора) КК України.

"Зазначеного командира військової частини підозрюють у тому, що в березні 2014 року він здійснив державну зраду, а саме сприяв переходу особового складу військової частини до лав збройних сил Російської Федерації, а надалі не виконав накази про передислокацію особового складу ввіреної частини, військової техніки та майна на материкову частину України. Більше того, він, зрадивши українському народові та військовій присязі, нині проходить службу на посаді начальника комендатури у збройних силах Російської Федерації", - сказано в повідомленні.

Нагадаємо, раніше на сайті "Миротворець" було оприлюднено прізвища понад 6 тисяч військовослужбовців ВМС ЗСУ, які залишилися в Криму.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram