ГоловнаПолітика

Адвокати Медведька і Поліщука показали фоторобот ймовірного вбивці Бузини

Захист затриманих підозрює, що до злочину причетні спецслужби.

Фото: Александр Рудоманов

В Андрія Медведька і Дениса Поліщука, яких підозрюють у вбивстві Олеся Бузини, є алібі, яке можуть підтвердити свідки в суді. Про це в четвер на прес-конференції заявив адвокат підозрюваних Сергій Войченко, передає кореспондент LB.ua.

"У нас є неспростовні незаперечні докази, що Медведько і Поліщук 16 квітня 2015 року в місті Києві не перебували", - стверджує адвокат. За його словами, вони під час вбивства Бузини перебували в зоні АТО.

При цьому адвокати Медведька і Поліщука показали фоторобот ймовірного вбивці, складений зі слів свідків захисту.

Також на прес-конференції було озвучено припущення, що до вбивства причетні спецслужби. Також, на думку захисту, таку експертизу ДНК, на підставі якої Медведька і Поліщука вважають підозрюваними, неможливо провести законно, оскільки реагенти для неї не сертифіковані в країні.

Нагадаємо, Бузину було вбито в Києві 16 квітня 2015 року. Через два місяці, 18 червня, за підозрою в скоєнні цього злочину було затримано Медведька і Поліщука, матеріали ДНК яких виявлено на одязі, кинутому на місці вбивства. Медведько і Поліщук свою провину категорично спростовують. Як доказ невинуватості сторона захисту оприлюднила показання свідка, яка заявила, що бачила в день убивства двох чоловіків, які не схожі за описом на обвинувачених.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram