>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

"Динамо" вперше підписало парагвайця

21-річний футболіст виступатиме під 25-м номером

"Динамо" вперше підписало парагвайця
Фото: fcdynamo.kiev.ua

Термін угоди з Дерлісом Гонсалесом розрахований на п'ять років.

Екс-гравець "Базеля" коштував "біло-блакитним", орієнтовно, 10 млн євро.

Минулого сезону Гонсалес забив 3 голи у 26 матчах чемпіонату Швейцарії і стільки ж разів відзначився у 8-ми іграх Ліги чемпіонів.

А влітку парагваєць зіграв на Копа Америка. У чвертьфінальній грі проти Бразилії (1:1, 4:3 за пенальті) форвард реалізував вирішальний 11-метровий у післяматчевій серії, а також забив гол з пенальті в основний час.

Гонсалес не перший парагваєць в нашому чемпіонаті (його трохи випередив Альдо Адорно, який у 2014 році перейшов у донецький "Металург"), але став першим представником Парагваю у столичному гранді.

Зазначимо, що "Динамо" раніше зробило три придбання, підписавши Жуніора Мораеса, Радослава Петровича і Миколу Морозюка. Мораес уже повністю інтегрувався в командну гру, віддавши пас і забивши гол у переможній грі з "Олімпіком" у 2-му турі чемпіонату.

Додамо, що кияни все ще можуть позбутися Андрія Ярмоленка, але лідера команди всіляко відмовляють від переїзду на Туманний Альбіон у "Сток Сіті". При цьому раніше Сергій Ребров запевняв, що Андрія треба відпустити.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram