ГоловнаПолітика

Шокін зробить Каська головним у боротьбі з корупцією серед вищих чиновників

Раніше відповідне управління очолював Павло Жебрівський.

Шокін зробить Каська головним у боротьбі з корупцією серед вищих чиновників
Виталий Касько
Фото: segodnya.ua

Генеральний прокурор Віктор Шокін перерозподілить функціональні обов'язки між своїми заступниками. Найближчим часом управління розслідуваннями корупційних злочинів, скоєних службовими особами, які займають особливо відповідальне становище, передадуть під безпосереднє керівництво заступникові генерального прокурора Віталієві Каську.

Про це Шокін сказав на зустрічі з представниками Посольства США Крістофером Смітом і Джеймсом Прайсом у середу, повідомляють на сайті ГПУ.

Шокін також звернувся до представників Посольства США з проханням сприяти розслідуванню «справи Майдану» і злочинної діяльності представників режиму Віктора Януковича.

Нагадаємо, раніше управління з розслідування корупційних злочинів, скоєних службовими особами, які займають особливо відповідальне становище, очолював Павло Жебрівський, проте 11 червня його призначили головою Донецької обласної військово-цивільної адміністрації.

Каська і ще одного заступника генпрокурора Давида Сакварелідзе вважають представниками молодого покоління прокурорів на противагу представникам старої команди.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram