ГоловнаСуспільствоПодії

Гужва продав свою частку у медіа-холдингу "Вести"

Холдинг має очолити екс-прес-секретар Олександра Клименка

Гужва продав свою частку у медіа-холдингу "Вести"
Фото: www.mediabusiness.com.ua

Головний редактор щоденної газети "Вести" Ігор Гужва продав свою частку в однойменному медіа-холдингу, повідомляє РБК-Україна з посиланням на джерело в цьому холдингу.

"Цю інформацію озвучили сьогодні на зборах топ-менеджерів холдингу. Офіційно її, можливо, оприлюднять сьогодні-завтра", - сказало джерело.

За його словами, покупцем частки Гужви стала кіпрська компанія, назву якої джерело не змогло уточнити.

"Новим керівником холдингу призначено Ольгу Семченко", - також зазначило джерело.

Семченко працювала прес-секретарем міністра доходів і зборів Олександра Клименка, якому приписують володіння медіа-холдингом "Вести".

Поки невідомо, чи залишиться Ігор Гужва редактором щоденної газети "Вести". Але, за словами ще одного джерела в медіа-холдингу, Гужва планує на вересень запуск нового медіа-проекту.

"Схоже, це буде аналог газети "Вести". Частина редакції, наскільки я знаю, вже збираються переходити в новий проект до Ігоря", - сказало джерело.

Сам Гужва не коментує цю інформацію.

У медіа-холдинг "Вести" (ТОВ "Мультимедіа Інвест Груп") входять однойменна щоденна безкоштовна газета, радіо, телеканал UBR і щотижневий журнал "Репортер".

Нагадаємо, прокуратура і Державна фіскальна служба підозрюють головреда газети "Вести" Ігоря Гужву в ухилянні від сплати податків в особливо великих розмірах.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram