ГоловнаСуспільствоВійна

Бойовики двічі атакували позиції сил АТО біля Щастя й Авдіївки

За добу терористи вчинили 80 обстрілів

Бойовики двічі атакували позиції сил АТО біля Щастя й Авдіївки
Фото: EPA/UPG

За минулу добу бойовики 80 разів обстрілювали позиції сил антитерористичної операції на Донбасі. Також терористи двічі намагалися атакувати позиції українських військових.

Про це повідомляє прес-центр АТО у Фейсбуці.

"Учора з 18:00 до опівночі бойовики обстріляли з гармат і мінометів позиції в районах н.п. Красногорівка, Авдіївка, Перше Травня, Майорськ, Миколаївка, Мар'їнка. На інших напрямках лунали постріли зі стрілецької зброї", - йдеться в повідомленні.

За уточненою інформацією, о 16:30 під вогневим прикриттям 120- і 82-міліметрових мінометів і танка сепаратисти атакували позиції сил АТО поблизу міста Щастя. Загін бойовиків налічував близько 100 осіб. Бій тривав майже три години. Зазнавши втрат, противник відступив. О 20:20 у районі Авдіївки близько 30 бойовиків намагалися захопити опорний пункт українських військових, але отримали гідну відсіч. Втрат серед бійців АТО в бойових сутичках під Щастям та Авдіївкою немає.

Сьогодні, 29 липня, станом на 6:00 ранку зафіксовано артилерійські обстріли в районах Степового, Новозванівки, Троїцького, Миколаївки та Попасної.

Нагадаємо, за даними ООН, число жертв конфлікту на Донбасі перевищило 6,8 тис. осіб, більш ніж 17 тис. людей отримали поранення.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram