ГоловнаПолітика

У Росії написали про звільнення Александрова і Єрофєєва

Спецпризначенців ГРУ нібито відпустили в обмін на українців.

У Росії написали про звільнення Александрова і Єрофєєва

Затриманих на Донбасі російських військових Олександра Александрова і Євгена Єрофєєва обміняли на українців, пише російська "Газета.Ru".

Видання посилається на анонімне джерело в російських силових структурах і на можновладне джерело в одному з силових відомств України.

"Їх обміняли на кілька людей, серед яких були і українські громадяни, і громадяни інших країн, які воювали за українську сторону", - подають слова якогось джерела видання.

Сержанта Александрова і його командира капітана Єрофєєва затримали українські військові поблизу міста Щастя Луганської області 16 травня. Під час перестрілки вони обидва отримали поранення. Під час бою з ними загинув український військовий Вадим Пугачов.

На допиті затримані росіяни заявили, що вони діючі військові і служать у 3-й окремій гвардійській бригаді спецпризначення РФ, що дислокується в Тольятті. У Міноборони РФ офіційно відхрестилися від своїх солдатів.

Після арешту Александрова і Єрофєєва неодноразово з'являлися чутки, що спецпризначенців можуть обміняти на українку Надію Савченко. Напередодні її перевели в СІЗО Новочеркаська, що близько до українського кордону.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram