ГоловнаСуспільствоПодії

ФСБ: український прикордонник обстріляв росіян, які робили селфі на тлі КПП

Один із "любителів селфі" нібито отримав поранення

ФСБ: український прикордонник обстріляв росіян, які робили селфі на тлі КПП
Фото: inforesist.org

На кордоні з Україною у Ростовській області громадянин РФ отримав вогнепальне поранення, намагаючись зробити селфі на тлі українського контрольно-пропускного пункту "Красна Талівка".

Про це повідомляє РИА Новости з посиланням на представника прикордонного управління ФСБ РФ у Ростовській області Миколи Синіцина.

За його словами, інцидент стався в неділю ввечері. До прикордонного загону на пункт пропуску "Волошине" під'їхав автомобіль з трьома місцевими жителями, в одного з яких було вогнепальне проникне поранення грудної клітини.

Попутники розповіли, що вони відпочивали на штучному водоймищі, розташованому на російській території в районі хутора Новоруський Міллерівського району Ростовської області, і вирішили сфотографуватися на тлі українського КПП. За їхніми словами, український військовослужбовець окликнув їх криком "стій", а потім вистрілив. У результаті один із "любителів селфі" отримав поранення.

Відбігши на безпечну відстань, чоловіки зупинили машину, яка проїздила повз, і попросили доставити їх до лікарні. Наразі потерпілого ушпиталено, за фактом події триває перевірка.

Нагадаємо, в Україні зараз діють близько 200 пунктів пропуску через державний кордон та пунктів контролю. З їхнім переліком можна ознайомитися на сайті Держприкордонслужби. У вересні 49 КПП підключать до системи контролю Інтерполу.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram