ГоловнаСуспільствоВійна

У Станиці Луганській внаслідок обстрілу перебита газова труба, поранені місцева мешканка і військовий

Пошкоджено газовий трубопровід

У Станиці Луганській внаслідок обстрілу перебита газова труба, поранені місцева мешканка і військовий
Архив
Фото: EPA/UPG

Інтенсивні обстріли бойовиками н.п. Станиця Луганська напередодні призвели до пошкодження газового трубопроводу і позбавили газу 1600 абонентів. Поранені місцева мешканка і український військовослужбовець. Про це повідомляє в суботу прес-служба Луганської обласної військово-цивільної адміністрації.

"24 липня продовжилися інтенсивні обстріли Станиці Луганської з боку незаконних збройних формувань. Так, з 23.00 до 2.00 бойовики били по населеному пункту з автоматичних гранатометів і великокаліберних кулеметів. В результаті обстрілу перебита газова труба, 1600 абонентів залишилися без газу, зруйновано три будинки на вул. Лермонтова і Барабашова", - йдеться в повідомленні.

Що стосується постраждалих, то місцева жителька отримала поранення, наступивши на "розтяжку", а на блокпосту перед містом кулею снайпера поранений військовий. За словами медиків, пацієнти перебувають у задовільному стані.

"Станиця залишається найбільш "гарячою точкою" Луганської області. Найближчим часом я планую поїхати туди, щоб особисто подивитися на руйнування за останні тижні", - цитує прес-служба керівника Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Георгія Туку.

Нагадаємо, прес-центр АТО повідомляє про понад 70 обстрілів за добу. Активізація дій бойовиків спостерігається на всіх напрямках.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram