ГоловнаПолітика

Корнієць вважає, що справу проти нього сфабрикували

Колишній заступник прокурора вважає кримінальне провадження проти себе сфабрикованим.

Корнієць вважає, що справу проти нього сфабрикували
Александр Корниец
Фото: Центр Протидії Корупції

Заарештований за підозрою у хабарництві колишній заступник прокурора Київської області Олександр Корнієць вважає, що кримінальне провадження проти нього сфабриковано.

Про це він сказав на засіданні Апеляційного суду Києва, передає УНІАН.

"Я вважаю, що це провадження є замовним і сфабриковано щодо мене з однією метою - щоб усунути мене як перешкоду для незаконного видобутку корисних копалин на території Київської області, залякати всіх правоохоронців, які після таких дій рік і два навіть на кілометр не підійдуть до незаконного видобутку піску", - заявив Корнієць.

Колишній заступник прокурора вважає, що всі дії щодо його ізоляції були спрямовані на те, щоб за останні два тижні сфабрикувати і виготовити штучні докази проти нього і залишити його під вартою на два місяці.

Раніше Апеляційний суд Києва визнав законним запобіжний захід у вигляді утримання під вартою та заставу 3,2 млн гривень для Олександра Корнійця.

Нагадаємо, Шапакіна і Корнійця затримали в рамках спецоперації, яку курував заступник генерального прокурора Давид Сакварелідзе, 5 липня цього року. Слідчі дії проводилися в кабінетах першого заступника начальника Головного слідчого управління ГПУ Володимира Шапакіна та заступника прокурора Київської області Олександра Корнійця, де було знайдено великі суми валюти та пакети діамантів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram