ГоловнаСуспільствоВійна

У Донецькій області в результаті обстрілу загинули 4 мирні жителі, ще 4 поранено

Серед поранених є дитина

У Донецькій області в результаті обстрілу загинули 4 мирні жителі, ще 4 поранено
Фото: twitter.com/666_mancer

У результаті обстрілів бойовиками населених пунктів Донецької області загинули чотири мирні жителі, ще 4 поранено, серед постраждалих - дівчинка 2006 року народження.

Про це повідомляє офіційний сайт МВС Донецької області.

"Бойовики накрили вогнем Авдіївку, Мар'їнку, Красногорівку, селища Опитне, Піски, Верхньоторецьке, Водяне Ясинуватського району, Новгородське Дзержинського району", - йдеться в повідомленні.

Трьох людей: літню жінку, її онука 1995 року народження, інваліда І групи, і чоловіка 1966 народження, - було вбито під час ранкового обстрілу Авдіївки. Ще одна мешканка Авдіївки отримала поранення стегна при вечірньому обстрілі міста.

У селі Водяне було виявлено тіло місцевого жителя 1983 року народження з осколковим пораненням стегна. Встановлено, що молодий чоловік загинув від гострої крововтрати. Тілесні ушкодження отримав під час обстрілу терористами близько 22:30.

Під час обстрілу села Первомайського близько 20:40 постраждала жінка 1984 року народження та її донька 2006 року народження. Жінку було поранено в руку, а дівчинка отримала травму голови. Поранених доставлено в лікарню Селидового.

Жителя села Верхньоторецьке 1993 року народження госпіталізовано до лікарні Дзержинська з осколковим пораненням кінцівки.

Інформація про потерпілих уточнюється. Відкрито кримінальні провадження з кваліфікацією за ч. 3 ст. 258 Кримінального кодексу (терористичний акт). ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) та ч. 2 ст. 15, ч. 1 ст. 115 (замах на вчинення умисного вбивства).

Нагадаємо, за минулу добу бойовики понад 50 разів обстріляли позиції українських військових і населені пункти на Донбасі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram